PESKA SOLUTIONS

TJÄNSTER

Konsten att hugga sten är inget
man lär sig i en handvändning.

Ofta går yrket i arv, eftersom det tar så lång tid att lära sig. Vi delar med oss av vår kunskap så att ni kan effektivera er produktion, och på så vis fortsätta fokusera på hantverket.

KONSULTERING

Rådgör med oss när ni planerar er sågproduktion. Vi ser var möjligheterna till ökad produktivitet finns.

Vi erbjuder logistiksystem som ger bättre översikt av totalproduktionen, och kan hjälpa när ni skaffar enstaka maskiner och maskiner för hela produktionslinjer.

MASKINKUNSKAP OCH -SERVICE

Vi monterar och ger skolning av de maskiner vi säljer. Vi erbjuder också periodisk service och underhåll av maskiner.

Våra maskiner tillverkas av italienska Bacci Dino. Tillsammans skräddarsyr vi maskinerna för era behov. Vi hjälper er också välja ut de diamantverktyg som fungerar bäst ihop med maskinerna, och kan rekommendera vilka inställningar ni ska använda för bäst resultat.

Läs mer om våra projekt

DIAMANTKLINGA – SÅGBLAD

Peska diamantklingor och diamantsågblad tillverkas med den senaste teknologin för att såga snabbare och hålla längre. Med våra klingor kan ni öka produktionskapaciteten och minska era omkostnader. För att ytterligare optimera skäregenskaperna kan vi skräddarsy bladet för att passa den kombination av bergarter som ni förädlar.

SLIP- OCH KALIBRERINGSVERKTYG

Vi erbjuder högkvalitativa borstar, slipklossar och slipskivor. Allt du behöver för att skapa precis de texturer du vill ha.

BORRAR OCH HANDSLIPVERKTYG

Diamantborrar för både våt- och torrborrning i marmor och granit. Handslipverktyg för snabb och exakt slipning och polering av plana ytor och kanter.

KILAR

Robusta kilar för manuell och maskinell spräckning av skiffersten och cement.

MASKINER

Kvalitativa maskiner för en optimerad produktion! Tillsammans med italienska Bacci Dino levererar vi maskiner som är enkla att använda och har den kapacitet ni behöver.

VATTENRENINGSVERK

Att återanvända vattnet gynnar både miljön och företagets ekonomi.

TJÄNSTER

Få maximal nytta av Peskas verktyg genom konsultering, montering, skolning och service.